شرکت تحقیقاتی گیاهان دارویی بوستان یزد

ساعت کار : شنبه تا پنجشنبه از 08:00 تا 15:00
  تلفن : 03538342949

چگونه فروش را بالا ببریم ؟

چگونه فروش را بالا ببریم ؟
شاید شما نیز از فروش محصولاتتان راضی نیستید یا فکر می‌کنید جا دارد محصولتان بیش‌تر فروش برود. یکی از چالش‌های اساسی پیش‌روی کارآفرینان این است که چگونه فروش را بالا ببریم ؟ بالا بردن فروش محصول نیاز به اقداماتی فراتر از ارائه محصول به بازار دارد. باید تحقیق کنید و تعیین کنید که نیاز مشتری چیست؟ خودتان را به عنوان رهبر در صنعت‌تان معرفی کنید و به طور مکرر ارزش محصول­تان را اثبات کنید. متخصصان صنعت دریافته­ اند که قبل، در حین و بعد از معرفی یک محصول جدید باید کارهایی را برای تحریک حس کنجکاوی مصرف کنندگان و جلب توجه آن‌ها انجام داد. در ادامه به پنج کاری که باید انجام دهید اشاره شده است:

۱- توجه به تحقیقات بازار
یک کارآفرین بایستی سعی کند هرچه سریع‌تر خواسته و نیاز مشتریانش را دریابد. اما چگونه؟ از طریق تحقیق، گروه­های تست، بازخورد در شبکه­های اجتماعی و نظرات ارائه شده روی وب­سایت شرکت می‌توانید به نیاز و خواسته مشتریان پی ببرید. اگر متوجه مورد خاصی شدید که بیشتر روی آن تاکید شده است، شاید به محصول جدیدی برای حل مشکل نیاز باشد.

۲- محتوای درجه یک تولید کنید
اگر یک کارآفرین هستید و می‌خواهید یک کسب‌وکار را شروع کنید، کسب­وکار شما باید محصولاتش را معرفی کند و با استفاده از محتوای اطلاعاتی و آموزشی نشان دهد که چگونه مسائل مشتریان را حل می­کند.

چگونه فروش را بالا ببریم
بازار هدفتان را تعیین کنید و بررسی کنید که آنها در کدام شبکه­های اجتماعی یا دیگر مکان‌های آنلاین فعال هستند. محتوای شما باید با هدف سرگرم کردن و اطلاع­رسانی به مشتریان­تان در مورد ارزش محصول­تان تهیه شوند. یک ویدئو منتشر کنید که در مورد کسب‌وکارتان توضیح می‌دهد، ویدئوی جذابی که مشتریان بتوانند آن را با دوستانشان به اشتراک بگذارند. یک اینفوگرافیک که به مشتریان موارد مربوطه را آموزش می­دهد یا یک وبلاگ که بوسیله مدیرعامل نوشته می­شود. با تولید محتوای باکیفیت به صورت منظم، حس اعتماد را در دیگران بوجود می­آورید و در نتیجه فروش را افزایش می­دهید.

۳- دریافت نظرات مشتریان
در وب­سایت­تان صفحات محصول و جاهای دیگر بایستی نظرات مشتریان را ارائه کنید. مشتریان علاقمندند که برای کسب اعتماد بیشتر تاییدیه خریداران قبلی را ببینند. در یک تحقیق مشخص شد ۷۸ درصد از مشتریان آمریکایی بین سن ۱۸ تا ۶۴ سال که خرید آنلاین انجام داده­اند، قبل از خرید محصول نظرات دیگران را مطالعه کرده­اند.

اگر تعداد زیادی نظر منفی راجع به محصول شما وجود داشته باشد مشتریان در خرید از رقبای شما تردید نمی­کنند لذا کارمندان شما باید از مشتریانی که تجربه نامناسبی داشته­اند عذرخواهی کنند و سریع به هر بازخوردی پاسخ دهند. همچنین باید نظرات را ردیابی کنید و آنها را به منظور بهبود محصول تحلیل کنید.

۴- به مشتریان جدید تخفیف دهید.
روش دیگر برای اینکه مشتریان محصولات شما را برای اولین بار تست کنند این است که به آنها تخفیف با نرخ ویژه پیشنهاد کنید. ممکن است برخی مشتریان تمایلی به تست یک محصول با قیمت کامل نداشته باشند. اگر قیمتی پایین­تر از رقبا پیشنهاد شود ممکن است آنها ترغیب شوند محصول را تست کنند.

به محض اینکه مشتری محصول شما را دریافت می­کند و به نظرش مفید می­رسد احتمالا به سمت خرید دوباره محصول با قیمت اصلی روی می­آورد. مطمئن شوید که پیشنهاد تخفیف شما واضح است و شفاف اعلام کرده‌اید که این تخفیف فقط برای بار اول خرید است زیرا مطمئنا تمایل ندارید که هنگامی که مشتریان تصمیم گرفتند دوباره از شما خرید کنند و متوجه شدند که قیمت فرق کرده است دلسرد شوند.

۵- یک باشگاه مشتریان اختصاصی ایجاد کنید
به محض اینکه شخصی یک مشتری دائم شد می­خواهید به او پاداش دهید و در او حس خوبی ایجاد کنید. یک باشگاه مشتریان اختصاصی برای این مشتریان وفادار ایجاد کنید که به آنها اجازه دسترسی به برخی امتیازات داده شود. قبل از اینکه اخبار شرکت به صورت عمومی منتشر شود آنها را در جریان بگذارید و به آنها اطلاع‌رسانی کنید به­گونه­ای که قسمتی از فرایند تکمیل محصولات­تان هستند. از آنها در مورد نظرات­شان بپرسید و برای شرکت در تحقیقات آن‌ها را تشویق کنید.

چگونه فروش را بالا ببریم
خطوط هوایی ویرجین با هدایت کارآفرین افسانه‌ای ریچارد برانسون به مشتریان وفادار خود یک سیستم لایه­ای پیشنهاد می­کند بطوریکه آن‌ها را بیشتر به سر شوق می­آورد مانند تخفیف­ها و اولویت در سوار شدن. بولوکو که یک رستوران زنجیره­ای است به مشتریانش بعد از هر ۵۰ دلار خرید حق انتخاب یک آیتم رایگان از منو را می‌دهد.

هنگامی که برای ایجاد تقاضای مشتری تلاش می­کنید بایستی بپذیرید هیچ کس قصد ندارد به شما گوش کند مگر اینکه شما مفید بودن محصول را اثبات کنید. همیشه نیازهای مشتریان را به خاطر بسپارید و هدف خود را ارضا آنها قرار دهید.