شرکت تحقیقاتی گیاهان دارویی بوستان یزد

ساعت کار : شنبه تا پنجشنبه از 08:00 تا 15:00
  تلفن : 03538342949

رباسین | کرم آبرسان و مرطوب کننده

رباسین | کرم آبرسان و مرطوب کننده

۹۰.۰۰۰ تومان

  • رباسین – کرم گیاهی آبرسان و مرطوب کننده پوست
  • موارد مصرف: آبرسانی و مرطوب کردن پوست، افزایش تولید کلاژن و جوانسازی پوست، مقاوم‌سازی در مقابل آلودگی‌های محیطی و آسیب.
  • محتوای بسته: کرم 30 گرمی.
  • اجزاء تشکیل دهنده: روغن بادام شیرین، روغن همیشه بهار، شی باتر، عصاره چای سبز، هیالورونیک اسید، ویتامین ث و …

توضیحات

رباسین – کرم گیاهی آبرسان و مرطوب کننده پوست

  • موارد مصرف: آبرسانی و مرطوب کردن پوست، افزایش تولید کلاژن و جوان‌سازی پوست، مقاوم‌سازی در مقابل آلودگی‌های محیطی و آسیب.
  • محتوای بسته: کرم 30 گرمی.
  • اجزاء تشکیل دهنده: روغن بادام شیرین، روغن همیشه بهار، شی باتر، عصاره چای سبز، هیالورونیک اسید، ویتامین ث و …

مکانیزم اثر رباسین (کرم گیاهی موثر در افزایش رطوبت پوست)

پوستی که رطوبت کافی ندارد در مقابل عوامل محیطی و آسیب مقاومت کمتری دارد. آب‌رسانی و مرطوب نگاه‌داشتن سطح پوست از کارآمدترین و مهم‌ترین روش‌های حفظ طراوت و لطافت و جوان‌سازی پوست است. کرم آب‌رسان رباسین علاوه بر تأمین رطوبت موردنیاز پوست به پیشگیری از آسیب‌های پوستی، کاهش چین‌وچروک سطحی و ترمیم پوست کمک می‌کند. استفاده از کرم آب‌رسان مقاومت پوست و قدرت دفاعی آن را افزایش می‌دهد. آب‌رسان رباسین دارای هیالورونیک اسید و اوره و شی به اتر جهت تأمین رطوبت و نرمی پوست است. همچنین حاوی ویتامین ث و کافئین با اثرات آنتی‌اکسیدانی و عصاره چای سبز با خواص مرطوب‌کنندگی و کاهش التهابات پوستی.

طریقه مصرف رباسین (کرم گیاهی موثر در افزایش رطوبت پوست)

  1. برای تأثیر حداکثری، کرم را پوست تمیز و عاری از هرگونه آلودگی اعمال کنید.
  2. هرروز مقدار کمی کرم برداشته و با استفاده از نوک انگشت پوست را ماساژ دهید.
  3. بهتر است هر 8 ساعت تکرار کنید.

اجزاء تشکیل دهنده رباسین (کرم گیاهی موثر در افزایش رطوبت پوست)

معرفی برخی گیاهان دارویی به‌کار رفته در کرم گیاهی رباسین به منظور آبرسانی و مرطوب کردن پوست.

تاثیر روغن بادام شیرین در افزایش رطوبت پوست

روغن بادام را از انواع دانهٔ بادام تهیه می‌کنند. این روغن همان اولئات گلیسریل است که بوی ملایمی داشته و مزه آجیل می‌دهد. بادام، ۳۵ درصد ویتامین E دارد و میزان چربی‌های اشباع نشدهٔ آن بسیار بالاست. این نوع چربی قادر است میزان کلسترول LDL را کاهش دهد. عصارهٔ مغز بادام، کاربرد بسیاری در محصولات آرایشی و زیبایی دارد. این روغن نقش بسیار مؤثری در تغذیه و آبرسانی پوست ایفا می‌کند. روغن بادام شیرین به دلیل بوی مطبوعی که دارد به عنوان خوشبوکننده محصولات آرایشی و خوشبوکننده‌های هوا استفاده می‌شود. اطلاعات بیشتر درباره روغن بادام.

تاثیر روغن همیشه بهار در افزایش رطوبت پوست

همیشه‌بهار گیاهی از تیره ستاره ای، علفی و پایا است. ساقه هوایی افراشته منشعب و دارای پرزهای غده‌ای گل آن زردرنگ می‌باشد. از خانواده کاسنی است. عصاره هیدروالکلی گیاه همیشه بهار کوهی در درمان التهاب اثربخشی قابل ملاحظه‌ای دارد. ماده مؤثره و اثربخش آن هلنالین است که موجب مهار فاکتور کپی‌برداری NF-kappa B(Transcription) می‌شود. این ماده، فاکتور TNFα که توسط ماکروفاژهای ایجادکننده التهاب تولید می‌شود را مهار می‌کند. از طرف دیگر عوامل مؤثر دیگر در ایجاد التهاب مانند سیتوکین‌ها، اینترلوکین-۱و۶، TNFα و پروتئین C فعال را به‌طور قابل ملاحظه‌ای کاهش می‌دهد. افزون بر مهار عوامل یادشده با مهار آنزیم سیکلواکسی ژناز-۲ از سنتز پروستاگلاندین‌های مؤثر در ایجاد التهاب پیشگری می‌نماید. به‌طور کلی مهم‌ترین کاربردهای این گیاه، ضدالتهاب و نرم‌کننده است. اطلاعات بیشتر درباره گل همیشه بهار.

تاثیر شی باتر در افزایش رطوبت پوست

شی باتر یا کره شیا، چربی استخراج شده از دانه‌های درخت روغن قلم است که به‌طور گسترده در مواد آرایشی به عنوان مرطوب‌کننده و لوسیون استفاده می‌شود. کره شیا ترکیب پیچیده‌ای شامل اسیدهای چرب نظیر اسید اولئیک، اسید استئاریک، اسید لینولئیک، اسید پالمیتیت، اسید لینولنیک و اسید آراشیدیدیک می‌باشد. این روغن در محدوده دمای بدن انسان ذوب می‌شود که سبب جذب سریع آن از راه پوست می‌شود. کره شیا به‌طور عمده در محصولات آرایشی مرتبط با پوست و مو نظیر براق لب، کرم‌های مرطوب‌کننده و لوسیون‌ها و نرم‌کننده‌های مو استفاده می‌شود. همچنین در صنعت صابون سازی استفاده می‌شود البته به دلیل هزینه بالای این روغن نسبت به پوماس و روغن نخل، کمتر از کره شیا برای صابون سازی استفاده می‌شود. اطلاعات بیشتر درباره شی باتر.

تاثیر عصاره چای سبز در افزایش رطوبت پوست

چای سبز گونه‌ای چای است که از برگ‌ها و جوانه‌های کاملیا سیننسیس که فرایند پژمردگی و اکسیده شدن چای معمولی را نگذرانده به دست می‌آید. خواص چای سبز بیشتر از هر چیز مدیون وجود مقادیر زیاد آنتی اکسیدان است. آنتی‌اکسیدان‌ها از بروز استرس اکسیداتیو که بر اثر تخریب سلول‌ها از سوی رادیکال‌های آزاد صورت می‌گیرد، جلوگیری و از وقوع چنین مسئله‌ای ممانعت می‌کنند. تخریب سلول‌ها دلایل مختلفی نظیر افزایش سن و انواع بیماری‌ها دارد. آنتی‌اکسیدان‌های پلی‌فنول موسوم به کاتچین حاوی بیشترین مقدار آنتی‌اکسیدان در عصاره چای سبز هستند. در میان کاتچین‌های چای سبز، اپی‌گالوکتشین گالات (EGCG)، بیشترین مزایا را دارد. خواص چای سبز برای پوست و مو شناخته شده است. مصرف عصاره چای سبز در قالب مکمل های غذایی یا استفاده مستقیم آن برای پوست، نتایج خوبی را نشان می‌دهد. مصرف عصاره چای سبز برای پوست به حل بسیاری از مشکلات پوستی نظیر درماتیت (حساسیت پوستی)، آکنه و درمان زگیل کمک می‌کند. بسیاری از مشکلات پوستی نظیر فقدان حالت ارتجاعی پوست، التهاب، پیری زودرس و سرطان ناشی از قرار گرفتن درمعرض اشعه‌های فرابنفش به کمک مصرف و استفاده عصاره چای سبز به‌شکل موضعی و خوراکی حل می‌شود. افزودن عصاره چای سبز به محصولات آرایشی نیز تأثیرات مثبتی روی پوست نشان می‌دهد و موجب آبرسانی به پوست می‌شود. اطلاعات بیشتر درباره عصاره چای سبز.

تاثیر هیالورونیک اسید در افزایش رطوبت پوست

اسید هیالورونیک، نام یک ترکیب شیمیایی آلی است. این ماده بخشی از ماتریس برون‌یاخته‌ای مهره داران را تشکیل می‌دهد، بخش مهمی از بافت همبند، قسمت عمده مایع مفصلی (با ویژگی لیز کننده) است و همچنین نقش مهمی در کوچ یاخته‌ها و ایجاد تومور‌ها ایفا می‌کند. اسید هیالورونیک در پزشکی مصارف زیادی دارد و برای چنین مواردی از تاج خروس، تاج مرغ و تاج دیگر انواع ماکیان و همچنین از طریق پرورش استرپتوکوکها بدست می‌آید. این ماده در داروهای درمان آرتروز، خشکی چشم، خشکی بینی، بی‌اختیاری ادراری و همچنین عمل جراحی آب مروارید یا زجاجیه چشم به کار می‌رود. اسید هیالورونیک در پزشکی ترمیمی و جراحی زیبایی استفاده‌های بسیار دارد. با جاسازی اسید هیالورونیک در زیر چروک‌های پوست (مانند صورت) یا هر بخش لازم از بدن، حجم مورد نظر با تمرکز آب در منطقه تولید می‌شود. اسید هیالورونیک در زیر پوست تا ۸ ماه و در بافت‌های دیگر تا سه سال پایدار می‌ماند. اطلاعات بیشتر درباره هیالورونیک اسید.

تاثیر ویتامین ث در افزایش رطوبت پوست

ویتامین ث یا ال-آسکوربات یا اسکوربیک اسید ریز مغذی حیاتی برای گونه‌هایی از پستانداران و تعدادی از گونه‌های پرندگان و برخی ماهی‌ها است. این ویتامین که از ویتامین‌های محلول در آب است، در برابر حرارت و مواد قلیایی و طول زمان از بین می‌رود. این ویتامین در واکنش‌های شیمیایی بدن یک حمل‌کننده الکترون است و از مهم‌ترین آنتی‌اکسیدان‌ها است که نقش مهمی در سلامتی بدن و دستگاه ایمنی دارد. ویتامین ث موجب محافظت پوست در مقابل آثار مخرب اشعه ماورای بنفش نور خورشید می‌شود. این ویتامین همچنین باعث ساخت کلاژن (قوی‌ترین بخش بافت پیوندی که تمام اعضای بدن را در کنار هم نگه می‌دارد) می‌شود. اطلاعات بیشتر درباره ویتامین ث.