شرکت تحقیقاتی گیاهان دارویی بوستان یزد

ساعت کار : شنبه تا پنجشنبه از 08:00 تا 15:00
  تلفن : 03538342949

رباسین | کرم لیفتینگ و سفت کننده

رباسین | کرم لیفتینگ و سفت کننده

۱۲۰.۰۰۰ تومان

  • رباسین – کرم گیاهی لیفتینگ و سفت کننده پوست
  • موارد مصرف: سفت کننده و لیفتینگ پوست، افزایش استحکام پوست، محرک ساخت کلاژن و الاستین، شفاف کننده، افزایش دهنده متابولیسم و انرژی سلول‌های پوست، محافظ طراوت، شادابی و جوانی پوست.
  • محتوای بسته: کرم 30 گرمی.
  • اجزاء تشکیل دهنده: روغن هسته انار، روغن همیشه بهار، روغن آرگان، پروتئین هیدرولیز شده گندم، عصاره بابونه و …

توضیحات

رباسین – کرم گیاهی لیفتینگ و سفت کننده پوست

  • موارد مصرف: سفت کننده و لیفتینگ پوست، افزایش استحکام پوست، محرک ساخت کلاژن و الاستین، شفاف کننده، افزایش دهنده متابولیسم و انرژی سلول‌های پوست، محافظ طراوت، شادابی و جوانی پوست.
  • محتوای بسته: کرم 30 گرمی.
  • اجزاء تشکیل دهنده: روغن هسته انار، روغن همیشه بهار، روغن آرگان، پروتئین هیدرولیز شده گندم، عصاره بابونه و …

مکانیزم اثر رباسین (کرم گیاهی موثر در استحکام و سفتی پوست)

افرادی که به زیبایی و سلامت پوست اهمیت می‌دهند، اغلب از کرم‌های لیفتینگ صورت استفاده می‌کنند. کرم لیفتینگ رباسین محصول کامل و مؤثر درزمینه لیفت و جوان‌سازی پوست صورت است. این محصول گیاهی سرشار از آنتی‌اکسیدان و ویتامین‌های موردنیاز پوست است. در ترکیبات این محصول از فرمول‌های دقیق علمی و مواد گیاهی با اثرات فوق‌العاده مؤثر در سفت کنندگی پوست، استفاده‌شده است که سبب استحکام پوست می‌شود. هر چه پوست سفت‌تر شود، چین‌وچروک از بین می‌رود و جوان‌تر به نظر می‌رسد. ازجمله مهم‌ترین ترکیبات بکار رفته در کرم رباسین، می‌توان به کافئین، روغن هسته انار و موم زنبورعسل اشاره کرد. کافئین موجود در این محصول باعث نرمی و لطافت پوست می‌شود و روغن هسته انار سبب افزایش تولید کلاژن، و سفت شدن پوست می‌شود. کرم لیفتینگ رباسین شامل انواع ویتامین‌ها و اسیدهای چرب موردنیاز پوست است. اثر کوتاه‌مدت، سریع ظاهر می‌شود و پوست جوان‌تر دیده می‌شود. اما اثر بلندمدت، بعد از حدود سه هفته و با افزایش تولید کلاژن قابل‌مشاهده خواهد بود، پوست محکم‌تر شده و مانع از افتادگی آن می‌شود.

طریقه مصرف رباسین (کرم گیاهی موثر در استحکام و سفتی پوست)

  1. هر شب قبل از خواب، مقدار کمی از کرم را برداشته، با نوک انگشت و با حرکات دایره‌ای کوچک روی پوست بمالید و ماساژ دهید.
  2. پس از حداقل 6 ساعت پوست را با صابون بشویید.
  3. این کار را به مدت 3 ماه تکرار کنید.

 


اجزاء تشکیل دهنده رباسین (کرم گیاهی موثر در استحکام و سفتی پوست)

معرفی برخی گیاهان دارویی به‌کار رفته در کرم گیاهی رباسین به منظور لیفتینگ و سفت کننده پوست.

تاثیر روغن هسته انار در استحکام و سفتی پوست

تحقیقات نشان داده که انواع انار ترش و شیرین و محصولات آن مانند رب انار، آب انار و حتی پوست انار و هسته انار خواص بسیار زیادی دارند. روغن هسته انار به دلیل داشتن اسید پونیسیک و فیتوسترول می‌تواند تولید کلاژن در پوست را افزایش دهد به همین دلیل برای درمان چروک دور لب، گردن و پیشانی مورد استفاده قرار می‌گیرد. از سوی دیگر اسید اولئیک موجود در روغن هسته انار به برطرف کردن علائم پیری زودروس پوست، کمک کند. روغن هسته انار توانایی لایه برداری پوست و جایگزین کردن لایه سطحی پوست را دارد و با داشتن فیتوسترول به تولید سلول‌های پوستی جدید کمک می‌کند از این‌رو برای درمان لک، جای جوش و درمان اسکار سوختگی یا بخیه نیز استفاده می‌شود. روغن هسته انار حاوی اسید پونیسیک، اسید لینولئیک و ویتامین E است که به درمان سریع التهاب پوست صورت، درمان حساسیت پوستی، درمان اگزما کمک می کند. روغن هسته انار پوست را عمیقا آبرسانی کرده و به نرم شدن، مرطوب شدن و مرطوب ماندن پوست برای مدت طولانی کمک می‌کند. اطلاعات بیشتر درباره روغن انار.

تاثیر روغن همیشه بهار در استحکام و سفتی پوست

همیشه‌بهار گیاهی از تیره ستاره ای، علفی و پایا است. ساقه هوایی افراشته منشعب و دارای پرزهای غده‌ای گل آن زردرنگ می‌باشد. از خانواده کاسنی است. عصاره هیدروالکلی گیاه همیشه بهار کوهی در درمان التهاب اثربخشی قابل ملاحظه‌ای دارد. ماده مؤثره و اثربخش آن هلنالین است که موجب مهار فاکتور کپی‌برداری NF-kappa B(Transcription) می‌شود. این ماده، فاکتور TNFα که توسط ماکروفاژهای ایجادکننده التهاب تولید می‌شود را مهار می‌کند. از طرف دیگر عوامل مؤثر دیگر در ایجاد التهاب مانند سیتوکین‌ها، اینترلوکین-۱و۶، TNFα و پروتئین C فعال را به‌طور قابل ملاحظه‌ای کاهش می‌دهد. افزون بر مهار عوامل یادشده با مهار آنزیم سیکلواکسی ژناز-۲ از سنتز پروستاگلاندین‌های مؤثر در ایجاد التهاب پیشگری می‌نماید. به‌طور کلی مهم‌ترین کاربردهای این گیاه، ضدالتهاب و نرم‌کننده است. اطلاعات بیشتر درباره گل همیشه بهار.

تاثیر روغن آرگان در استحکام و سفتی پوست

روغن ارقان (آرگان) روغنی است که از هسته میوه درخت ارقان به دست می‌آید و مصرف غذایی و دارویی دارد. در گذشته به آن زیت‌الهرجان می‌گفتند و اکنون به نام روغن آرگان مشهور است. روغن حاصل از مغز دانه آرگان دارای اسیدهای چرب مرکب از اسید اولئیک به مقدار ۲۵ درصد، اسید پالمیتیک، اسید استئاریک به مقدار ۱.5 درصد و اسیدهای لینولنیک و آرشدیک ۱ درصد است. روغن ارقان سرشار از اسیدهای چربی چون اسید لینولئیک است که حاوی ویتامین E هست. این روغن یک آنتی‌اکسیدان طبیعی است و می‌تواند اکسیژن‌رسانی درون‌سلولی را افرایش دهد. ترکیبات آنتی‌اکسیدانی (توکوفرول‌ها – فنولها- کارتنوئیدها) در غلظت بسیار زیادی در این روغن یافت می‌شوند. آسکولین نیز که یک ترکیب ضد سرطان است به میزان زیادی در این روغن وجود دارد. بسته به نوع استخراج این ماده در مقابل اکسید شدن بسیار مقاوم‌تر از روغن زیتون است.از مهم‌ترین خاصیت‌هایی که روغن آرگان برای پوست دارد، رفع ترک‌های پوستی ایجاد شده در زمان بارداری است .از طرفی آنتی اکسیدان‌های موجود در آن نیز، رادیکال‌های آزاد را از بین برده و باعث درخشش پوست می‌شود. اطلاعات بیشتر درباره روغن آرگان.

تاثیر پروتئین هیدرولیز شده گندم در استحکام و سفتی پوست

پروتئین گندم، با هیدرولیز کردن، به اجزاء کوچکتری تبدیل می‌شود که بافت مو و پوست بهتر و بیشتر می تواند آن‌را جذب کند. پروتئین گندم می تواند پوست را ترمیم کند و اتصالات بین اجزاء مولکولی را تقویت نماید. این پروتئین هیدرولیز شده حاوی اسید های آمینه آلانین، آرژنین، سیستین، گلیسین، متیونین، فنیل آلانین و … است که باعث استحکام، تقویت و ترمیم پوست آسیب دیده می‌شود. این ترکیبات سبب تغذیه پوست شده و با تحریک متابولیسم سلولی باعث احیاء پوست می‌شود. اطلاعات بیشتر درباره پروتئین گندم.

تاثیر عصاره بابونه در استحکام و سفتی پوست

در طب سنتی از دو گونه از این گیاهان، شامل بابونه آلمانی و بابونه رومی برای ساخت خیسانده و دمنوش استفاده فراوان می‌شود. دمنوش بابونه نوعی خیسانده‌است که از ترکیب بابونه خشک شده با آب جوش بدست می‌آید. بابونه ممکن است به عنوان ماده طعم دهنده در غذاها و نوشیدنی، دهانشویه، صابون یا مواد آرایشی مورد استفاده قرار گیرد. بابونه به عنوان یک محصول گیاهی مانند دمنوش یا به عنوان کرم موضعی پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد، اطلاعات بیشتر درباره عصاره بابونه.