ریواس حاوی مقدار زیادی کلسیم و پتاسیم است. بنابراین میتواند به خوبی فشار خون را تعدیل و به تنظیم آن کمک کند. همچنین تاثیر بسیار خوبی بر دستگاه گوارش دارد؛ چرا که ترشحات اسیدی معده را تنظیم کرده و با تحریک ترشح نمکهای صفرای در هضم و جذب چربیها موثر است.
وی افزود: افرادی که به ناراحتی روده و سوء جذب چربی دچار هستند جهت تامین ویتامینهای محلول در چربی و بهبود هضم و جذب چربیهای مفید غذایی میتوانند از ریواس کمک بگیرند.
این کارشناس ارشد تغذیه گفت: ریواس در تحریک ترشح انسولین از لوزالمعده موثر است و میتواند به تنظیم قند خون در بیماران دیابتی کمک کند. به علاوه فیبر بالایی دارد و میتواند در تنظیم قند و چربی خون موثر باشد.
صالحی گفت: فیبر بالا و انرژی اندک ریواس میتواند بدون دریافت کالری اضافی احساس سیری ایجاد و به کاهش وزن کمک کند.
وی گفت: اگر به یبوست مبتلا هستید بهتر است هفتهای دو تا سه مرتبه ریواس مصرف کنید. ریواس و آب آن در درمان تب، بیاشتهایی و یرقان به کار میرود که بهتر است آب ریواس در ترکیب با آب هویج، کرفس، خیار و سیب مصرف شود.
صالحی یادآور شد: ریواس ویتامین C بالایی دارد و به ترمیم زخمها کمک میکند. بنابراین پس از عمل جراحی یا سوختگی و هرگونه آسیب وارده به پوست و بافتهای بدن بهتر است از ریواس کمک بگیرید، همچنین مصرف آن پس از جراحیهای چشم یا موارد ابتلا به کاتاراکت میتواند در تسریع بهبود چشم کمککننده باشد.
وی در پایان گفت: این سبزی سرشار از انواع ترکیبات آنتی اکسیدان است که میتواند در پیشگیری از پیری، بیماریهای قلبی -عروقی، انواع سرطان و مقاومت بدن در برابر آلودگی هوا موثر باشد